Жителям Харківської області нарахували понад 150 млн грн компенсацій

У Харківській області вже зареєстровано 12 507 заяв на отримання компенсації

У Харківській області триває виплата компенсацій за майно пошкоджене та знищене російськими окупантами. Зараз комісії на місцях розглянули 4 634 заяви на загальну суму 153,2 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Кошти за знищене окупантами майно отримують жителі всіх 7 районів Харківщини. Найбільшу кількість заяв опрацювали комісії в Ізюмському районі, де погоджено виплати на суму майже 59 млн грн. У м. Харків схвалено виплати на суму понад 19 млн грн.

“Загалом на сьогодні в Харківській області зареєстровано 12 507 заяв. Питання виплат людям компенсацій залишається одним з пріоритетних та перебуває на особливому контролі. Критично важливо опрацювати усі заяви якнайшвидше, щоб люди могли в найкоротші терміни відновити своє житло”, - розповів Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі розпочалася реалізація  важливого проєкту з відновлення зруйнованих багатоповерхівок. Міська влада підписала договори на розробку та виготовлення проєктно-кошторисної документації для відновлення деяких багатоповерхових будинків.

У міській раді розповіли, що цей проєкт є важливим кроком у відновленні інфраструктури міста після бойових дій. Проєкт допоможе покращити житлові умови для багатьох містян.

Також в Ізюмі розпочали ремонтні роботи у багатоповерхових будинках. Допомогу в проведенні ремонту житла надають благодійні організації.

Детальніше про реалізацію проєктів з ремонту та відновлення житла читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/synegubov/6801
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися