У Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори

У деяких громадах гуманітарну допомогу видаватимуть кілька днів

У деяких громадах Харківської області у середу, 9 серпня, видаватимуть харчові продукти, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Зміївській міській раді зазначили, що 9 та 10 серпня з 09:00 до 14:00 у Будинку Культури м. Змієва буде здійснюватися видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Отримати допомогу можуть громадяни, які мають категорії вразливості: 

  • людина з інвалідністю І та ІІ групи,

  • людина похилого віку (80 та більше років). 

Отримати допомогу можуть мешканці та ВПО, зареєстровані у м. Змієві.

Громадяни зазначених категорій, які перебувають на обліку в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Зміївської міської ради, допомога буде надана соціальними працівниками. 

У Богодухівській міській раді раніше повідомляли, що 9, 10, 11 серпня з 8:00 до 16:00 у Богодухівському ліцеї №3 видаватиметься гуманітарна допомога від БО “Мережа 100% життя м. Харків”. Отримати допомогу можуть наступні категорії громадян:

  • особи з інвалідністю (І, ІІ, ІІІ групи),

  • діти з інвалідністю.

Важливо, видаватимуть допомоги тих, хто при попередніх реєстраціях на одержання гуманітарної допомоги вказував на наявність інвалідності. При собі потрібно мати оригінали наступних документів:

  • паспорт, ідентифікаційний код, довідка про інвалідність;

  • довідка ВПО (для внутрішньо переміщених осіб);

  • свідоцтво про народження дитини.

У Печенізькій селищній раді повідомили, що 9 серпня о 8:30 у Печенізькому ліцеї ім. Семирадського видаватимуть хлібні вироби. 

У Балаклійській міській раді зазначили, що 9 серпня, з 10:00 біля їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду “GEM”.

“Запрошуються внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані у Балаклійській громаді. З собою мати підтверджуючі документи”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яку допомогу надають пенсіонерам у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися