На Харківщині виникли проблеми зі світлом: причини

На Харківщині тривають роботи з ремонту електромереж

У деяких громадах Харківської області 9 серпня тимчасово припинили електропостачання, повідомляють “Коментарі.Харків”.

У Зміївській міській раді розповіли, що у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання з 09:00 до 17:00 за адресами:

- Чугуївський р-н, с.Гусина Поляна, вул.Дружби, б.1; б.11; б.13; б.15; б.1 А; б.2; б.21; б.3; б.5; б.7; б.9;

- Чугуївський р-н, с.Гусина Поляна, пров.1-го Травня, б.1.

У Наталинській громаді повідомили про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання з 08:30 до 17:00 в с. Кобзівка та с-щі Дружба.

У Богодухівській міській раді зазначили, що планові відключення електропостачання діятимуть з 09:00 по 17:00. Дізнатися детальніше про адреси відключень світла можна за посиланням.

У Краснокутській селищній раді повідомили, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт можливе відключення електропостачання у деяких населених пунктах. Відключення триватимуть з 08:30 до 17:00 і з 10:00 до 17:00.

Детальніше з адресами, де обмежують електропостачання, можна дізнатися за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області провели перевірку якості води.

Спеціалісти видали 86 приписів, направили 227 листів з пропозиціями та відповідними роз’ясненнями для усунення виявлених порушень санітарного законодавства. У Головному управлінні наголосили, що у Харківській області триває проведення заходів щодо запобігання виникненню та поширенню інфекційних хвороб людей, локалізації та ліквідації спалахів і епідемій на території регіону. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися