На Харківщині звернулися до молоді з проханням: що трапилося

Взяти участь в опитуванні запрошують жителів громади віком від 14 до 35 років

У Мереф'янській громаді проведуть опитування молоді, повідомляють "Коментарі. Харків". “Якщо Вам 14-35 років, пропонуємо до 10 серпня 2023 року пройти опитування, яке дозволить визначити інтереси та проблеми молоді у Мереф'янській громаді. Лише 5 хвилин вашого часу!”, - зазначили у громаді.

Також пояснили, що відповіді дозволять організувати роботу з молоддю у громаді за напрямками та інтересами, які цікаві саме жителям.

Зазначається, що персоналізовані відповіді не будуть оприлюднені та передані третім особам. Отримана інформація буде узагальнена та опублікована лише статистично.

Серед питань організатори опитування визначили такі, як: 

  • допомога, яка необхідна молоді в умовах воєнного стану, 

  • пріоритетні напрямки роботи,

  • ідеї, які хоче реалізувати молодь. 

Опитування можна пройти за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині планшет забрав життя дитини. Правоохоронці встановлюють обставини смерті малолітньої дівчини у Богодухівському районі.

У поліції Харківської області розповіли, що 7 серпня близько 01:05 надійшло повідомлення про те, що в селі Павлівка Богодухівського району загинула 11-річна дівчина. Вона вдома грала на планшеті, який вибухнув у неї в руках. У результаті дівчина загинула.  За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Богодухівського районного відділу поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що дівчина під час перегляду планшета, який перебував на зарядці, отримала смертельну травму від ураження струмом.

Детальніше про трагедію у Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися