У Харківській області видали нові квартири: що відомо

Родини поліцейських отримали 17 квартир

Родини харківських поліцейських, які постраждали внаслідок російської агресії, отримали нові квартири. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Нові квартири на загальну суму близько 25 млн грн у 2022-2023 роках придбали для забезпечення житлом особового складу. “Сьогодні керівник поліції Харківщини вручив документи та ключі від квартир 17 родинам поліцейських”, - повідомили у поліції.  

Начальник главку поліції Володимир Тимошко розповів, що житло призначається у першу чергу для сімей працівників поліції, які загинули, отримали поранення або контузії під час несення служби, втратили оселі внаслідок збройної агресії рф, а також для внутрішньо переміщених осіб та тих, що потребують поліпшення житлових умов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у липні поточного року в Харкові пільгові кредити на житло отримали три родини. У Харківській міській раді розповіли, що пільгові кредити надають завдяки фінансуванню з бюджету Харківської міської територіальної громади. У Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву повідомили, що загальна сума фінансування минулого місяця склала 3,6 млн грн за двома програмами.

У Харківській міськраді нагадали, що дія Міської цільової програми будівництва (придбання) доступного житла на 2021-2030 роки була поновлена. У травні-червні кредити на житло отримали дев’ять родин на  загальну суму 12,7 млн грн.

Які саме програми діють у Харкові, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися