Стало відомо, де на Харківщині завтра не буде світла

Електропостачання обмежать на 7-8 годин

У деяких громадах Харківської області на 10 серпня заплановані тимчасові обмеження електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що

10 серпня з 09:00 до 17:00, у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у с.Яковлівка:  вул.8-го  Березня, вул.Лісна, вул.Молодіжна, вул.Слобідська, вул.Центральна.

У Зміївській міській раді повідомили, що у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 10 серпня з 09:00 до 16:00 за адресами:

  • Чугуївський р-н, с.Левківка, вул.Сазонова, б.10; б.12; б.14; б.17; б.19; б.23; б.27; б.29 А; б.3; б.4; б.6; б.7; б.7 А; б.8; б.9; 

  • Чугуївський р-н, с.Левківка, вул.Шкільна, б.106 А;

У Наталинській громаді у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 10 вересня  з 09:00 до 17:00 в с.Варварівка, с.Володимирівка, с.Копанки, с.Лукашівка, с.Олександрівка, с.Садове.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Ізюмська центральна міська лікарня отримала від МОЗ України сучасний комп’ютерний томограф. Обладнання вже змонтували і готове до роботи. Влада області вбачає першочерговим завданням відновлення закладів медицини на деокупованих територіях.  Медики розповіли, що під час окупації ворожі війська вивезли з лікарні комп’ютерну техніку, високовартісне медичне обладнання, в т.ч. компоненти КТ-апарату та супутнє обладнання, електропроводку.

Детальніше про відновлення Харківської області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися