У Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори та іншу допомогу

На Харківщині видаватимуть продуктові набори та дитяче харчування

У четвер, 10 серпня, у деяких громадах Харківської області видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та дитячого харчування, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Балаклійській міській раді запрошують отримати гуманітарну допомогу з 09:00 до 13:00 біля їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3). Видаватимуть допомогу у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду “GEM”.

“Запрошуються внутрішньо переміщені особи зареєстровані у Балаклійській громаді, які не отримували допомогу 9 серпня”, -- уточнили у міській раді. 

У Пісочинській селищній раді повідомляють про видачу продовольчих наборів для інвалідів І та ІІ групи (ВПО та місцеві. ВПО до 2022 року отримують як місцеві мешканці по довідці ВПО).

Видаватиме гуманітарну допомогу БФ “Мирне небо” о 12:00 за адресою: Пісочин, вул. клубна 5 (приміщення Пісочинського ліцею).

“Можна отримати особисто за наявності паспорта та посвідчення інваліда (довідка ВПО обов'язково для внутрішньо переміщених осіб громади), або через родичів - за наявності оригіналів тих самих документів”, - пояснили у селищній раді.

Видачу проводитимуть тільки один день представники фонду для вказаних категорій з усіх населених пунктів громади в одному місці до повної видачі пакетів.

У Богодухівській міській раді повідомили, що мешканці громади 10 та 11 серпня можуть отримати дитяче харчування для дітей 0-3 років. Видаватимуть допомогу у Богодухівському ліцеї №3 з 08:00 до 16:00. 

Отримати допомогу можна при наявності наступних документів: 

  • паспорт одного із батьків;

  • довідка ВПО (для внутрішньо переміщеної особи, яка зареєстрована в громаді);

  • свідоцтво про народження дитини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області створять особливу цілодобову “гарячу лінію”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися