У Харкові видаватимуть спеціальні гранти: можна отримати до 3 млн грн

Заявку на участь у програмі можна відправити до 21 серпня

Український ветеранський фонд проводить конкурсний відбір на фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У фонді пояснили, що в програмі “Варто: Золоті руки” можуть брати участь наступні проєкти:

- реалізація яких безпосередньо залежить від використання фізичної праці або експлуатації будь-якої техніки та супровідних технічних систем (виробництво товарів, промисловість, будівництво, сільське господарство, транспортні послуги тощо);

- спрямовані на надання соціально-побутових послуг (перукарські послуги, послуги з прибирання та інші), до реалізації яких, як правило, залучаються представники виробничих професій, випускники професійно-технічних навчальних закладів.

Заявку  на участь у програмі можна відправити до 21 серпня. Сума фінансування проєктів становить від 500 тис. грн до 3 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває виплата компенсацій за майно пошкоджене та знищене російськими окупантами. Зараз комісії на місцях розглянули 4 634 заяви на загальну суму 153,2 млн грн. Кошти за знищене окупантами майно отримують жителі всіх 7 районів Харківщини. Найбільшу кількість заяв опрацювали комісії в Ізюмському районі, де погоджено виплати на суму майже 59 млн грн. У м. Харків схвалено виплати на суму понад 19 млн грн.

Детальніше про умови отримання допомоги на ремонт чи відновлення житла читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися