Що відбувається у житловому масиві Кулиничі (ФОТО)

Зараз в пошкоджених квартирах виконують оздоблювальні роботи

У Немишлянському  районі, у житловому масиві Кулиничі, спеціалісти відновлюють житловий будинок, який було зруйновано внаслідок влучання ворожого снаряду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Ремонтні роботи проводять у будинку на вул. Грищенка. У Харківській міській раді повідомили, що підрядна організація відновила: 

  • покрівлю,

  • зовнішні та внутрішні стіни,

  • мережі гарячого, холодного водопостачання та центрального опалення.

“Також робітники встановили  вікна та вхідні двері у зруйнованих квартирах, відремонтували місця загального користування. Зараз проводяться оздоблювальні роботи  в пошкоджених квартирах”, - розповіли у міськраді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові стартував огляд-конкурс з благоустрою та озеленення прибудинкових територій.

Обирають переможців у номінаціях “Найкращий двір” та “Найкраща клумба”. Комісія КП "Харківблагоустрій" почала перевіряти двори. Огляд розпочали з Індустріального та Немишлянського районів. Усі райони комісія планує перевірити впродовж двох тижнів. Дізнатися детальніше, двори за якими адресами беруть участь у конкурсі, можна за посиланням

А у Харківській міській раді розповіли, що буде з дитячими садочками з 1 вересня. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що загрози обстрілів завжди є по місту Харкову, доки Україна не перемогла російську федерацію. “Що стосується дитячих садочків, на жаль, ми не можемо собі дозволити їхнє відкриття, бо є такі загрози", - зазначив Ігор Терехов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися