Харків'ян попередили про обмеження в метро: подробиці

Одна зі станцій метро в Харкові працюватиме з обмеженнями

На станції “Перемога” буде зачинено для користування пасажирів міжвестибюльний пішохідний перехід. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Обмеження триватимуть з 10 серпня 2023 року по 31 грудня 2023 року у звʼязку з необхідністю проведення ремонтних робіт.

“Вказані роботи будуть проводитися відповідно до Наказу Департаменту інфраструктури Харківської міської ради від 09.08.2023 р. №310 “Про тимчасове закриття для користування пішохідного переходу на станції “Перемога” Харківського метрополітену”, - пояснили у Харківській міській раді та перепросили за тимчасові незручності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському метрополітені розповіли про нові літери для станції “Київська”. Керівник агенції Слава Балбек запропонував розробити макети нових літер, відпрацювати пілотний зразок. Його планували узгодити з адміністрацією підприємства, а потім запустити виробництво керамічних літер. Зараз завершено виробництво пілотного зразка літер у масштабі 1:1. Його виконали в різних техніках і матеріалах. Нові літери були змодельовані згідно з архівними фотоматеріалами та геометрією наявного зразка.

Зараз проєкт знаходиться на етапі виробництва літер у кераміці та буде невдовзі завершено. Виготовлені нові літери передадуть співробітникам підприємства для подальшого монтажу на колійні стіни станції.

Мета цього проєкту - показати на прикладі, що громадські організації та представники влади можуть плідно співпрацювати над налагодженням зв’язків та здобуттям довіри громади.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися