На Харківщині триває друга хвиля обміну LED-ламп: нові умови

У Харківській області наявний резерв близько 340 тисяч нових LED-ламп

У Харківській області триває реалізація другої хвилі обміну ламп розжарювання. Обміняти лампи можуть юридичні особи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська розповіла, що вже видано майже 48 тисяч енергоощадних ламп. Урядовою програмою енергозбереження скористалися:

  • Люботинська лікарня,

  • Красноградська лікарня,

  • один з обласних туберкульозних санаторіїв,

  • Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна. 

У Харківській області наявний резерв близько 340 тисяч нових LED-ламп. 

У Харківській ОВА нагадали, що програму обміну ламп розжарювання на світлодіодні розширили на початку червня. Обміняти лампи розжарювання на LED можуть дитячі садки, школи, профтехучилища, заклади вищої освіти, спортивні і музичні школи й будь-які інші заклади освіти.

Також доступний обмін ламп для поліклінік і лікарень, стоматологічних клінік, лабораторій та інших медичних установ.

Заявку на участь в програмі потрібно подавати в Дії, а сам обмін здійснюється за допомогою “Укрпошти”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону розповів про поточну ситуацію в Харківській області

За його словами, на Харківщині триває обов'язкова евакуація цивільного населення з прифронтових населених пунктів, які перебувають під постійним вогнем ворога на Куп'янському напрямку. Також начальник ХОВА повідомив про розгляд питання примусової евакуації дітей з небезпечних районів, в тому числі з м. Куп'янськ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися