У ЦНАПах Харкова надаватимуть нові послуги: подробиці

У ЦНАПах надаватимуть консультації щодо застосування “касових апаратів”

У ЦНАПах м. Харкова можна отримати консультацію щодо застосування РРО/ПРРО. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м.Харкова. Консультації отримуватимуть громадяни, які реєструють власну справу.

Про надання нових послуг домовилися під час зустрічі заступник начальника Головного управління ДПС у Харківській області Олег Німий та заступник Директора – начальник управління адміністративних послуг Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради Ірина Юр’єва.

Олег Німий розповів, що своєчасне інформування про необхідність застосування “касових апаратів”, ознайомлення з порядком реєстрації та можливістю використання безоплатних ПРРО сприятиме обізнаності платників податків, допоможе швидко встановити та зареєструвати реєстратор розрахункових операцій. Це, своєю чергою, спрощує облік операцій у підприємця і гарантує добросовісність їх ведення.

Також на сайті Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради створили спеціальний банер “Консультації із застосування РРО та ПРРО”, який також стане у пригоді суб’єктам господарювання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ЦНАП Харкова розповіли про результати роботи за липень. У липні відновили оформлення паспортних документів у Новобаварському ЦНАПі.

Детальніше про адмінпослуги, які можна отримати у ЦНАПах Харкова, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися