У Харкові проводять ремонтні роботи: що покращують (ФОТО)

У Харкові ремонтують будинки та дитячі майданчики

Працівники комунальних підприємств у Харкові проводять ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Підрядні організації у Немишлянському районі ремонтують вхідні групи в будинках на: 

  • Салтівському шосе,

  • вул. Ощєпкова,

  • вул. Амосова. 

Спеціалісти на пр. Героїв Харкова виконують вимощення.

Ремонтні роботи тривають також у Холодногірському районі. Там ремонтують ігрові комплекси. Зокрема, робітники КП “Харківспецбуд" проводять заміну пошкоджених елементів дитячих майданчиків, фарбують гойдалки та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові місцеві жителі провели пікнік-нетворкінг проти будівництва в Саржиному Ярі великого офісного центру. Пікнік намагалася зупинити поліція, також на місце приїхали представники Територіального центру комплектування армії. Депутатка Харківської міської ради Ірина Гончарова розповіла, що харків’ян обурює чергова спроба забудувати парк. І шокує нецільове використання 7,5 мільйонів грн на розробку проєкту. Мінімум 180 млн бюджетних гривень коштуватиме будівництво, взяти їх очільник Харкова хоче з Фонду ліквідації наслідків війни. При цьому за її словами, тисячі харків’ян не мають де жити - люди залишились без стін, без даху, без вікон. При цьому кошти у міста є, однак проблеми людей не розв'язують.

Загалом на пікнік зібралося зо півтори сотні харків’ян. Вони обговорювали проєкт забудови одного з найкращих місць відпочинку у Харкові, малювали плакати

Дізнатися детальніше, як проходив пікнік, можна за посиланням




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися