Що змінилося для споживачів газу в Харкові

Які послуги можуть отримати онлайн споживачі газу в Харкові

Для споживачів Харківської міської філії ТОВ “Газмережі” почав роботу вдосконалений особистий кабінет my.grmu.com.ua. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Завдяки цьому сервісу в цілодобовому доступі для харків’ян:

  • передача показань газового лічильника;

  • завантаження і друк квитанцій;

  • перегляд історії розрахунків;

  • дата планової повірки лічильника.

У Харківській міській раді нагадали, що, з 1 серпня 2023 року послугу з розподілу газу в Харкові надає національний оператор “Газмережі” під координацією Групи “Нафтогаз”. Послугу від національного оператора отримуватимуть понад 515 тис. споживачів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що цього року Вовчанськ знову взимку залишатиметься без газу. Про це розповів начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко. Він повідомив про підготовку громади до зими - заготовляють деревину паливну для опалення людей, генератори. “В принципі, минулої зими за запитом людей ми забезпечували їх приладами опалювальними, буржуйками так званими, генераторами, дровами, ковдрами тощо. І в цю зиму також будемо забезпечувати людей всім необхідним”, – повідомив начальник Чугуївської районної військової адміністрації. Він також додав, що наразі у Вовчанській громаді мешкають близько 12 тис. людей.

Причиною відсутності газу є пошкодження на території РФ. Частина житла та котелень у Вовчанську з радянських часів під'єднані до російського газопроводу. Останні роки намагалися розв'язати проблему, однак на реалізацію проєкту потрібно було сотні мільйонів гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися