Мешканці Харківщини можуть отримати виплати до Дня Незалежності

Разові виплати до Дня Незалежності України: хто і скільки отримає на Харківщині

Деяким категоріям громадян надійдуть разові виплати до Дня Незалежності України. Виплати сягають від 450 до 3100 гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Пенсійного фонду.

У Харківській області такі виплати отримають близько 40 тис. людей, однак їхня кількість може збільшитися, сказала Суспільне Харків перша заступниця начальника обласного управління Пенсійного фонду України Галина Баєва.

"Всім, хто отримує пенсії, має статус учасника бойових дій і право на цю виплату, вже отримали разом з пенсією виплати. Ті, хто перебувають на службі й отримують грошове забезпечення і не є пенсіонерами з інвалідністю, їхні організації подають нам такі заявки, їм теж уже створена заявка і буде виплачено до 24 серпня гроші. Хто не є людьми з інвалідністю, пенсіонерами, не перебувають на службі, але мають право на виплату, самостійно звертаються до Пенсійного фонду, і їм теж буде виплачено допомогу. Наразі тим, кому нараховано, і тих, хто звернувся до нас, близько 40 тисяч людей", — сказала Галина Баєва.

Які категорії людей можуть отримати виплати та яким способом – можна подивитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 15 серпня: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Ймовірність, що ворог завдасть ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

За добу у Харківській області є "прильоти", через що є постраждалі та загиблі. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися