У Харкові замовили послугу вартістю понад 4 млн грн: що відомо

Умовами тендеру передбачено видалення 460 дерев та обрізка 107 дерев

Харківська міська рада хоче витратити на підрізку та видалення дерев понад чотири мільйони гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на тендерне оголошення, оприлюднене на сайті Рrozorro

Департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосив тендер щодо закупівлі послуги з видалення та обрізки дерев. Очікувана вартість робіт - 4,2 млн грн. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 21 серпня 2023 року. Торги заплановані на 22 серпня 2023 року.

Умовами тендеру передбачено знос 460 дерев та обрізка 107 дерев. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - 31 грудня 2023 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Комбінат дитячого харчування” уклало угоду з ПРАТ “Харківська бісквітна фабрика” щодо придбання новорічних подарунків. Загальна вартість подарунків становить 10,5 млн грн. Відповідний тендер було розміщено у системі “Prozorro”, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру. Йдеться про придбання 88 470 новорічних подарунків для дітей зі шкіл та дитячих садків Харкова.

Вартість одного набору становитиме 118,8 грн. У ХАЦ пояснили, що подібні набори міське комунальне підприємство замовляє щорічно. Минулого року “Комбінат дитячого харчування” замовив 70 175 подарунків на суму 8 млн грн.

До повномасштабного вторгнення кількість подарунків, які купували для школярів та вихованців дитячих садочків міста, становила 102 884 штук. 

Дізнатися, який вигляд матиме новорічний подарунок, можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися