У Харкові обмежили рух транспорту: подробиці

Обмеження запровадили у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У Харкові обмежили рух транспорту на деяких вулицях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

До 17:00 30 вересня обмежено рух транспорту на вул. Манізера, на ділянці від пров. Синельникова до пров. Каплунівського при русі в бік вул. Пушкінської..

У Департаменті будівництва та шляхового господарства пояснили, що обмеження пов'язані з проведенням земельних робіт при заміні теплотраси.

“Пропуск транспорту здійснюється вільною від виконання робіт смугою руху”, - пояснили у міській раді.

Також до 1 жовтня заборонили рух транспорту у пров. Лопатинському, на ділянці від вул. Кооперативної до вул. Кузнечної.

У Департаменті будівництва та шляхового господарства зазначили, що це пов’язано з проведенням КП “Харківські теплові мережі” аварійно-відновлювальних робіт на магістральному трубопроводі.

“Об’їзд закритої ділянки здійснюється вул. Університетською, вул. Кузнечною, пров. Троїцьким та іншими прилеглими вулицями”, - уточнили у Харківській міськраді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що середу, 9 серпня, у Харкові обмежать рух транспорту. Обмеження триватимуть до 8 вересня на вул. Георгія Тарасенка, в районі будинку №41/43. У Департаменті будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради розповіли, що, це пов’язано з проведенням аварійних робіт на газопроводі низького тиску. “Пропуск транспорту буде організований вільною від виконання робіт смугою руху”, - пояснили у міській раді.

Детальніше про обмеження руху транспорту читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися