У Харкові на місяць обмежили рух транспорту: що відомо

Обмеження пов’язано з проведенням аварійних робіт на газопроводі низького тиску

У середу, 9 серпня, у Харкові обмежать рух транспорту. Обмеження триватимуть до 8 вересня на вул. Георгія Тарасенка, в районі будинку №41/43. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті будівництва та шляхового господарства розповіли, що, це пов’язано з проведенням аварійних робіт на газопроводі низького тиску.

“Пропуск транспорту буде організований вільною від виконання робіт смугою руху”, - пояснили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 9 та 10 серпня деякі тролейбуси змінили маршрути руху, а тролейбус №7 не курсує. Тимчасово змінили маршрути руху тролейбуси №3 та 304. Тимчасово припинили рух тролейбусів на пр. Олександрівському, на ділянці від вул. Садовопаркової до вул. Дванадцятого Квітня. Обмеження діють з 10:00 до 15:00 9 та 10 серпня. У Департаменті інфраструктури розповіли, що це пов'язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

Детальніше дізнатися про нові маршрути курсування громадського транспорту можна за посиланням

А у Харківському метрополітені показали нові літери для станції “Київська”. Керівник агенції Слава Балбек запропонував розробити макети нових літер, відпрацювати пілотний зразок. Його планували узгодити з адміністрацією підприємства, а потім запустити виробництво керамічних літер. Зараз завершено виробництво пілотного зразка літер у масштабі 1:1. Його виконали в різних техніках і матеріалах. Нові літери були змодельовані згідно з архівними фотоматеріалами та геометрією наявного зразка.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися