Ігор Терехов запросив харків'ян на зустріч: що сталося

Зустріч відбудеться сьогодні о 12.00

Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до жителів міста з пропозицією. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“Шановні харківʼяни, запрошую вас зустрітися, щоби обговорити відновлення нашого міста. Участь в конференції візьмуть громадські активісти, фахівці з різних галузей, молодь та керівництво профільних установ і департаментів міської ради”, - звернувся до міста мер Харкова. 

Він зазначив, що спікери від міста будуть готові відповісти на всі питання стосовно транспорту, публічних місць і зелених насаджень.

“Впевнений, що ця розмова дасть початок відкритому діалогу між владою та громадою щодо майбутнього Харкова”, - наголосив Ігор Терехов. 

Зустріч відбудеться сьогодні о 12.00 у  Харківському Медіа хабі (5-й під’їзд Держпрому, майдан Свободи, 5).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства Євген Пасенов розповів, що департамент не захистив перед мером міста технічне завдання та локацію для будівництва. Тож Харківський міський голова Ігор Терехов поставив завдання скасувати тендер, який стосується будівництва багатофункціонального простору біля Саржиного Яру

За словами Євгена Пасенова, найближчим часом буде оголошено інший тендер - на будівництво сучасного укриття, здатного витримати ракетний удар. “Паралельно з цим іде робота з пошуку нового місця будівництва такого укриття - не поруч з Саржиним  Яром”, - зазначив заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися