Яку допомогу Харків очікує від Німеччини

Очільник міста подякував за кошти, отримані на реконструкцію котельні

Харківський міський голова Ігор Терехов обговорив питання відбудови міста з представниками державної адміністрації Баварії та міста-побратима Нюрнберга. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Очільник міста подякував за кошти, отримані на реконструкцію котельні, що була пошкоджена обстрілами, за дизель-генератори, які рятували людей в блекаути, за пункти незламності. При цьому він зазначив, що Харків потребує підтримки у питанні ремонту соціальної інфраструктури, відновлення пошкоджених шкіл та дитсадків. 

Захід проходив у форматі відеоконференції. З боку Німеччини участь у заході взяли Державний міністр Баварії з європейських і міжнародних справ Мелані Хумль, міський голова Нюрнберга Маркус Кьоніг, президент Асоціації побратимства “Харків-Нюрнберг” Антьє Ремпе та інші.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до жителів міста з пропозицією. “Шановні харківʼяни, запрошую вас зустрітися, щоби обговорити відновлення нашого міста. Участь в конференції візьмуть громадські активісти, фахівці з різних галузей, молодь та керівництво профільних установ і департаментів міської ради”, - звернувся до міста мер Харкова.  Він зазначив, що спікери від міста будуть готові відповісти на всі питання стосовно транспорту, публічних місць і зелених насаджень.

“Впевнений, що ця розмова дасть початок відкритому діалогу між владою та громадою щодо майбутнього Харкова”, - наголосив Ігор Терехов.  Зустріч відбулася сьогодні о 12.00 у  Харківському Медіа хабі (5-й під’їзд Держпрому, майдан Свободи, 5).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися