Що відбувається у Харкові на дорогах (ФОТО)

У Харкові ремонтують дороги та тротуари, наносять розмітку

У Харкові після ремонту водопровідних мереж відновлюють асфальтобетонне покриття та ремонтують тротуари. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Бригади КП “Шляхрембуд” провели відновлювальні роботи асфальтобетонного покриття в місцях розриття інженерними службами та відремонтували тротуари на вулицях Ахсарова, Клочківській, проспектах Перемоги та Гагаріна.

Також працівники підприємства нанесли розмітку на вулицях Лосівській, Танкопія, Ньютона та Золочівській, відремонтували асфальтобетонне покриття ділянки проїжджої частини на вул. Маршала Бажанова.

“Сьогодні, 17 серпня, на дорогах міста працюють 172 робітники та 176 одиниць спецтехніки підприємства. За попередню добу було вивезено 130 куб. м змету та 5 куб. м ТПВ”, - розповіли у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники КП “Благоустрій міста Харкова” в Індустріальному районі  займаються упорядкуванням території приватного сектору. На компідприємстві розповіли, що протягом тижня комунальники скосили траву та прибрали сміття вздовж вулиць Роганська, Плиткова та Луї Пастера. Також працівники підприємства пофарбували елементи дитячих майданчиків на вул. Підшипниковій.

Також у Харкові проводять огляд дворів та клумб в рамках огляд-конкурсу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій у номінаціях “Найкращий двір” та “Найкраща клумба”. Представники КП “Харківблагоустрій” перевірили учасників конкурсу від Основ'янського та Слобідського районів: пл. Конституції, 2/2; пл. Павлівська, 2; пров. Соляниківський, 9; пр. Гагаріна, 56, 176 (корпуси 7 та 10); вул. Достоєвського, 4; вул. Зернова, 6/8.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися