У Харкові деякі сім’ї зможуть платити комунальні послуги зі знижкою: деталі

У Харкові надали пільги сім'ям, де є онкохворі діти

Сім’ям, які виховують дітей з інвалідністю з онкологічними захворюваннями до 18 років, передбачили додаткові соціальні гарантії. Таке рішення було ухвалене сьогодні, 18 серпня, на позачерговій сесії Харківської міської ради, інформують "Коментарі. Харків".

Для таких родин збільшили розмір пільгової знижки на оплату житлово-комунальних послуг з 20% до 50% та надали додаткові соціальні гарантії у розмірі 50-відсоткової знижки на оплату послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, поводження з побутовими відходами, послуг з управління багатоквартирним будинком (у межах соціальної норми житла і соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами).

Також передбачається забезпечити Героям України щомісячну виплату грошової компенсації витрат на автомобільне паливо з розрахунку 50 л високооктанового бензину на місяць відповідно до актуальних цін на паливо за наявності особистого транспортного засобу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові за доставку газу можна платити по-новому: подробиці

Оплата за доставку газу в місті Харків тепер доступна онлайн через застосунок Приват24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

Для клієнтів Харківської міської філії "Газмережі" з’явилася можливість оплачувати рахунки за розподіл природного газу в мобільному застосунку Приват24.

Як додати шаблон до своїх комунальних платежів у Приват24, читайте за посиланням.

У Харківській області вводять додатковий автобус

3 18 серпня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Явір". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Розклад – за посиланням.

Комунальники Харкова попередили про небезпеку в парках міста

У Харкові працюють пʼять урбан-парків. Проте, на жаль, не всі дотримуються базових правил використання треків, що призводить до руйнування обладнання та може вплинути на безпеку тих, хто там катається та виконує трюки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Що зараз відбувається у парках міста – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися