Скільки витратять на ремонт сільських доріг в Харківській області

На ремонт доріг планують витратити понад 35 млн грн

Наталинська сільська рада оголосила тендер на ремонт трьох доріг у селах загальною очікуваною вартістю 35,83 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на результати моніторингу сайту “Prozorro” Харківським антикорупційним центром. 

Йдеться про капітальний ремонт дороги по вулиці Шкільна в селі Кобзівка Красноградського району вартістю 22,98 млн грн. Крім того, за майже 6 млн грн планується виконати ремонт по вулиці Івана Гулого на ділянці від а/д С- 211713 під’їзд до села Кобзівка до будинку № 2 по вулиці Молодіжна.

Ще один тендер оголосили на проведення ремонту дороги в селі Вільне по вулиці Б. Хмельницького очікуваною вартістю близько семи мільйонів гривень.

У ХАЦ зазначили, що потенційні учасники торгів скаржаться на дискримінаційні умови. “Зокрема, у коментарях до закупівлі просили вилучити вимогу щодо наявності в учасника досвіду виконання аналогічного (-их) договору саме в поточному році (2023), оскільки це дискримінаційна вимога, яка звужує коло учасників охочих взяти участь та обмежує конкуренцію. Але у сільській раді не надали відповідь на цю вимогу”, - повідомили у ХАЦ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Комбінат дитячого харчування” уклало угоду з ПРАТ “Харківська бісквітна фабрика” щодо придбання новорічних подарунків. Загальна вартість подарунків становить 10,5 млн грн. Йдеться про придбання 88 470 новорічних подарунків для дітей зі шкіл та дитячих садків Харкова.

Детальніше про тендер на новорічні продукти читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися