На Харківщині по-особливому відремонтували міст

Відремонтований міст знаходиться на балансі та обслуговується ДП “Дороги Харківщини”

Аграрії та місцеві мешканці у Чугуївській громаді  допомогли відновити міст біля сіл Піщане та Велика Бабка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.

Споруду відновили спільними зусиллями Агрофірми “Зоря”, жителів сіл Піщане та Велика Бабка та Державного підприємства “Дороги Харківщини”. 17 серпня 2023 начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва під час робочої поїздки населеними пунктами Чугуївської громади зустрілась з працівниками агрофірми та місцевими мешканцями та оглянула проведені роботи. 

Відремонтований міст знаходиться на балансі та обслуговується ДП “Дороги Харківщини”. Для його відновлення державне підприємство надало автокран. Вся інша спецтехніка, яка використовувалась для ремонту, була надана безоплатно Агрофірмою “Зоря”. Це два навантажувачі, вантажний автомобіль та колісний трактор. Завдяки допомозі аграріїв та активній участі жителів ремонтні роботи вдалося провести у короткі терміни.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Наталинська сільська рада оголосила тендер на ремонт трьох доріг у селах загальною очікуваною вартістю 35,83 млн грн. Йдеться про капітальний ремонт дороги по вулиці Шкільна в селі Кобзівка Красноградського району вартістю 22,98 млн грн. Крім того, за майже 6 млн грн планується виконати ремонт по вулиці Івана Гулого на ділянці від а/д С- 211713 під’їзд до села Кобзівка до будинку № 2 по вулиці Молодіжна. Ще один тендер оголосили на проведення ремонту дороги в селі Вільне по вулиці Б. Хмельницького очікуваною вартістю близько семи мільйонів гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися