USAID видасть українцям 2 млн доларів: що відомо

У рамках програми передбачається надати близько 20 грантів

USAID оголосило грантову програму для навчання працівників. Грантова програма спрямована на підвищення кадрового потенціалу українського бізнесу, повідомили у Мінекономіки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.

Загальний обсяг фінансування грантової програми - 2 млн дол. У рамках програми передбачається надати близько 20 грантів обсягом від 35 000 до 150 000 доларів.

Заявку на отримання грантових коштів можуть подати малі та середні підприємства, бізнес-асоціації, неурядові організації, бізнес-спільноти та інші організації з розвитку підприємництва.

“Реалізація грантової програми сприятиме розвитку професійного навчання та підприємництва, пов'язаного з машинобудуванням, електротехнічним виробництвом, логістикою, виробництвом товарів меблевої, текстильної та інших переробних галузей, сфери індустріального дизайну та індустрії моди, розвиток навичок для експорту, міжнародної торгівлі та європейської інтеграції”, - йдеться у повідомленні. 

Прийом заявок триватиме до 1 грудня 2023 року (включно) та буде відбуватися поетапно з наступними дедлайнами:

  • 28 серпня;

  • 16 жовтня;

  • 1 грудня 2023 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що український ветеранський фонд проводить конкурсний відбір на фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України.

Детальніше про дію грантової програми можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися