Діти з Куп'янська Харківської області поїдуть на відпочинок

30 дітей з Куп'янської громади відправили до готельно-розважального комплексу у польському Кракові

До готельно-розважального комплексу у Кракові відправили 30 дітей, повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

За його словами семиденна програма дитячого відпочинку передбачає проживання у готелі на території парку розваг, повноцінне харчування, відвідування аквапарку, пізнавальні екскурсії містом Краків та оздоровчі заходи.

"Ця поїздка стала можливою завдяки спільній роботі Харківської ОВА, Куп'янської РВА, а також фінансовій ініціативі житомирської громадської організації "БратуБрат" та будівельній компанії "Авантаж". Дякую нашим партнерам за організацію відпочинку для дітей Куп'янської громади. Це дуже важлива робота, завдяки такій ініціативі наші малюки матимуть можливість відволіктися від жахів війни, ворожих обстрілів, оздоровитися та набратися нових вражень", – підсумував Євген Іванов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відправку 47 дітей на відпочинок у Закарпатську область. До літнього табору відправили загалом 47 дітей віком від 8 до 12 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов розповів, що програмою дитячого відпочинку передбачено десятиденне проживання в одному з літніх таборів Закарпаття. Також передбачене триразове харчування, арттерапія та екскурсії. Євген Іванов наголосив, що питання безпеки дітей – це пріоритет роботи влади. До організації відпочинку дітей з наближених до лінії фронту громад області долучилася “Всеукраїнські” ліга українських жінок”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися