Де та як відпочиватимуть діти з Харківщини

Програмою дитячого відпочинку передбачено десятиденне проживання в одному з літніх таборів Закарпаття

До літнього табору відправили загалом 47 дітей віком від 8 до 12 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов розповів, що програмою дитячого відпочинку передбачено десятиденне проживання в одному з літніх таборів Закарпаття. Також передбачене триразове харчування, арттерапія та екскурсії.

Євген Іванов наголосив, що питання безпеки дітей – це пріоритет роботи влади. До організації відпочинку дітей з наближених до лінії фронту громад області долучилася “Всеукраїнські” ліга українських жінок”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває евакуація мешканців населених пунктів частини Куп’янського району та Вовчанської ОТГ Чугуївського району. Людей, яких вивозять з небезпечних населених пунктів, перевіряють у Харкові. У Харкові фахівці  відділення особливо небезпечних інфекцій, відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань держустанови проводять опитування та анкетування прибулих. Збирають інформацію щодо: - потреби в отриманні профілактичних щеплень за календарем (особливо дітям) та проти СОVID-19,- ризику інфікування збудниками деяких інфекцій (з метою подальшого спрямування до профільних лікарів).  У держустанові наголосили, що скринінгове анкетування щодо виявлення ознак туберкульозу та обстеження на SARS-CoV-2 при поселенні внутрішньо переміщених осіб у гуртожитки дозволяють уникнути розповсюдження інфекції в місцях їх тимчасового перебування.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися