У Харкові сьогодні запрацювало безкоштовне таксі: хто може скористатися послугою

Сьогодні у місті відновила роботу транспортна соціальна послуга «Інватаксі».

В Департаменті соціальної політики нагадали, що послуга "Інватаксі" надається тільки особам з інвалідністю I та II груп з ураженням опорно-рухового апарату, які пересуваються на колісних кріслах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Реєстрація клієнтів, робота диспетчерської служби та координація роботи з надання транспортних послуг здійснюється відділом розвитку соціальних послуг Управління з соціальних питань, який працює за адресою: вул. Валентинівська, 23-г, каб. 51 (прийомний день - вівторок). Телефон для довідок: +38 (067) 572-31-05.

Ознайомитися з детальнішою інформацією можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові комунальники створюють красу у дворах (ФОТО)

Комунальні служби прикрашають квітниками прибудинкові території у Харкові

Щодня близько 1,6 тис. робітників КП "Харківблагоустрій" прибирають прибудинкові території, доглядають за зеленими насадженнями, поливають квіти та косять траву. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Які саме роботи виконуються у дворах Харкова – дивіться за посиланням.

Мер Харкова пояснив, навіщо відновлювати місто, коли йде війна.

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону повідомив, що саме допоможуть відновлювати німецькі партнери, а також – чому Харків відбудовують під час війни.

Мер Харкова відповів на запитання ведучої про те, чи є сенс відбудовувати місто під час війни, коли відновлені об’єкти можуть знову потрапити під ворожий обстріл.

"Ми не можемо чекати. Ми повинні все відновлювати, — заявив Терехов. — Минулого року ми відбудували 200 багатоповерхівок. Крім цього, ми не зупиняємося й у цьому році – попри війну, попри певний дефіцит бюджету міста, але ми відбудовуємо будинки харків’ян, бо люди хочуть повертатися до своїх домівок. Крім цього, нам дуже потрібно відбудовувати школи, дитячі садочки, лікарні, щоб ми не зупинялися в нашій роботі по відбудові Харкова".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися