Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори

Отримати продуктові набори можуть громадяни деяких категорій

У деяких громадах Харківської області у вівторок, 5 вересня, видаватимуть продуктову гуманітарну допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Балаклійській міській раді зазначили, що 5 вересня, з 10:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

“Запрошуються особи з інвалідністю І та ІІ групи, особи з інвалідністю (діти)! З собою мати підтверджуючі документи!”, - уточнили у міській раді.

У Старосалтівській селищній раді повідомили, що 5 вересня  по вул. Миру 36 з 11:00 планується видача продовольчої гуманітарної допомоги WFP від ООН за підтримки Червоного Хреста. “Отримує верх посьолок”, - уточнили у селищній раді. 

Також будуть видавати продуктові набори 6 вересня з 10:00 по вул. Перемоги 34 для жителів низу. 

“При собі мати оригінали документів, що посвідчують особу та статус”, - наголосили у селищній раді

У Близнюківській громаді нагадали, що особи з інвалідністю I, II та III груп та діти-інваліди, які проживають у селищі Близнюки, селах Садове та Батюшки можуть отримати продуктову допомогу.

“5 вересня, Центр надання соціальних послуг громади продовжить видавати зазначеній категорії громадян гуманітарну допомогу - продуктові набори. Звертаємо увагу, допомога передбачена для тих осіб з інвалідністю, які не отримували її, починаючи з 24 серпня. Чекаємо вас з відповідними документами з 9:00 біля Центру надання соціальних послуг у Близнюках”, - зазначили у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщину передали 13 тонн харчових продуктів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися