Чим займаються підопічні одного з терцентрів у Харкові (ФОТО)

У терцентрі повідомили про позитивний вплив занять на здоров'я

Для підопічних відділення денного перебування у територіальному центрі надання соціальних послуг Немишлянського району проводять заняття “Групи здоров’я”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У територіальному центрі розповіли, що регулярні тренування здатні уповільнити процеси старіння, запобігти виникненню нових захворювань, зміцнити м’язи та знизити ризик виникнення травм. Активний спосіб життя зміцнює імунітет, стресостійкість та покращує настрій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває забезпечення населення продуктами та речами першої потреби. За тиждень з 28 по 31 серпня Обласний гуманітарний штаб передав до Куп'янського району 13,7 тонни харчових продуктів, засобів гігієни та технічних засобів.  Жителям Красноградської, Донецької, Олексіївської, Нововодолазької, Богодухівської та Зміївської громад було спрямовано 7500 продовольчих наборів. На потреби Чкаловської громади відвантажено 3800 дощок і понад 3 тонни солі.

Крім цього, волонтерам ГО “Дія” та БФ “Безпечне небо” відвантажили майже 11 тисяч літрів питної води для подальшої передачі населенню.

А у м. Зміїв з 6 вересня реєструватимуть громадян на отримання фінансової допомоги переселенцям та постраждалих від воєнних дій від УВКБ ООН у партнерстві з Благодійним фондом “Право на захист”.

Реєстрацію проводитимуть за адресою: вул. Гагаріна, 22 (понеділок - четвер з 09:00 до 17:00; п'ятниця з 09:00 до 15:45).  Визначені категорії громадян можуть отримати 2220 грн на особу на місяць протягом 3 місяців.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися