Як ремонтують мости у Харківській області (ФОТО)

Зараз ремонтні роботи тривають на 4 мостах, ще 17 зруйнованих мостів відновлюють

На Харківщині триває експлуатаційне утримання мостів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

У службі уточнили, що в роботі 4 штучні споруди, які ремонтують в межах експлуатаційного утримання. Підрядні організації приводять до ладу мости, які у зв‘язку з високою інтенсивністю руху необхідно підтримувати в належному експлуатаційному стані.

Задля забезпечення безперебійного та безпечного проїзду спеціалісти виконують наступні роботи:

  • ремонт тротуарів,

  • заміна засобів огородження,

  • ремонт прогонових будов,

  • ремонт деформаційних швів.

Також тривають роботи з капітальної відбудови 17 зруйнованих мостів.

У службі нагадали, що загалом на Харківщині було зруйновано 27 штучних споруд. В об‘їзд зруйнованих мостів було зведено 25 тимчасових переправ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що під час візиту до Харківської області очільник міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко оглянув Міжрегіональний центр гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України. “За підрахунками фахівців, 40% території Харківської області є потенційно небезпечною. За час проведення розмінування лише піротехніками ДСНС знешкоджено понад 76,5 тисяч вибухонебезпечних предметів. І ця робота триває невпинно”, - зазначив очільник МВС. 

Також на Харківщині обговорили одне з ключових питань безпеки цивільного населення області – належний стан укриттів цивільного захисту.

Детальніше про ситуацію в Харківській області можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися