Що відбувалося у Шевченківському районі з початку року

У Харкові щоденно перевіряють якість води

З початку року бригади служби водопровідних мереж аварійно-відновлювальних робіт Шевченківського району КП “Харківводоканал” ліквідували 390 аварій на водоводах та упорядкували 383 оглядових колодязів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства. 

Начальник районної служби Андрій Целогородцев розповів, що 4 вересня спеціалісти з ремонту завершили комплекс відновлювальних заходів на магістралях на вулиці Університетській (діаметр 200 мм) та проспекті Перемоги (діаметр 150).

Паралельно з виконанням ремонтних робіт капітально відремонтували три оглядові колодязі на проспектах Людвіга Свободи та Перемоги, а також упорядкували територію після проведення ремонту на проспекті Науки.

Андрій Цілогородцев зазначив, що також протягом 4 вересня ремонтні бригади комплексу "Харківводопостачання" усунули 10 аварійних ситуацій на водоводах та капітально відремонтували 9 оглядових колодязів. У вівторок, 5 вересня, аварійники взяли в роботу 22 позаштатні ситуації на трубопроводах.

Також у лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щоденно перевіряють якість води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

“Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про витік води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення”, - звернулися до харків'ян на компідприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де та коли буде припинене водопостачання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися