У “Харківводоканалі” попередили про відключення води: адреси

Води не буде з 5 по 8 вересня

Комунальне підприємство “Харківводоканал” попередило про тимчасове припинення водопостачання селищ Солоницівка та Подвірки, повідомляють "Коментарі. Харків".

На компідприємстві пояснили, що тимчасові обмеження пов'язані з проведення ремонтних робіт на водоводі D=800 мм на вулиці Залютинській (в районі Сумської траси). Води не буде тимчасово з 21:00 5 вересня до 8 вересня.

“На час проведення ремонтних робіт підвезення води здійснюватиметься автоцистернами КП "Харківводоканал". Телефон для довідок: 15-33”, - пояснили на компідприємстві та перепросили за тимчасові незручності. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у м. Чугуїв протягом чотирьох діб буде припинене водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.  Тимчасове обмеження водопостачання розпочнеться у вівторок, 5 вересня, о 9.00, охопить всі мікрорайони, окрім Авіатора та Клугино-Башкирівки. Причинами тимчасового припинення постачання послуги називають проведення робіт на водоводі КВ “Донець” КП “Харківводоканал”.  “Безплатно отримати технічну воду мешканці зможуть з 6 вересня в котельній №1 на вул. Кожедуба. Підвіз технічної води в інших мікрорайонах буде здійснюватися за окремим графіком з 6 вересня”, - уточнили у міській раді.

Раніше у КП “Харківводоканал” розповіли про ситуацію з обслуговуванням споживачів та рівнем оплати комунальних послуг. На компідприємстві розповіли, що працівники своєчасно проводять ремонтні, відновлювальні та профілактичні роботи на об'єктах водопостачання та водовідведення, а також належним чином готують їх до осінньо-зимового періоду.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися