Що змінилося у харківському метро та іншому громадському транспорті (ФОТО)

Станції метро прикрашатимуть дитячі малюнки

У харківському метро та іншому громадському транспорті зменшується кількість реклами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

За словами очільника міста, поступово Харків позбувся практично всієї реклами у комунальному громадському транспорті. “Ту незначну частину оголошень, які досі захаращують вагони метро, трамваї, тролейбуси та автобуси, ми не прибрали тільки тому, що строки дії  договорів на їхнє розміщення ще не закінчилися”, - пояснив Ігор Терехов. 

Він розповів, що зараз стіни та колони станції метро "Історичний музей прикрашають чудові дитячі малюнки. “І цю добру традицію ми будемо продовжувати й надалі”, - зазначив мер Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують ремонтувати дитячі майданчики та прибирати прибудинкові території. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. У Холодногірському районі продовжуються роботи з відновлення дитячих майданчиків. Зокрема, спеціалісти КП “Харківспецбуд” ремонтують та фарбують елементи майданчиків на вулицях Чоботарській та Волонтерській.

У понеділок, 4 вересня, на прибудинкових територіях Основ'янського району наводили лад 146 працівників КП “Харківблагоустрій”. Комунальники косили траву, поливали газони та прибирали сміття,  а також збирали насіння квітів.

А з початку року бригади служби водопровідних мереж аварійно-відновлювальних робіт Шевченківського району КП “Харківводоканал” ліквідували 390 аварій на водоводах та упорядкували 383 оглядових колодязів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися