У Харківській області почали реєструвати на особливу допомогу: деталі

Реєстрація триватиме з 5 по 20 вересня 2023 року

У Краснокутській громаді почали реєструвати громадян на отримання твердого палива (вугілля). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради. 

“Якщо ви мешкаєте в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники і маєте довідку внутрішньо переміщеної особи, а ваш будинок не обладнаний газовим опаленням, ви можете отримати вказану допомогу”, - пояснили у селищній раді.

Реєстрація триватиме з 5 по 20 вересня 2023 року у приміщенні Краснокутської селищної ради, 2 поверх, каб. 35.

З собою мати оригінали документів:

  • паспорт громадянина України;

  • ідентифікаційний код;

  • довідку ВПО;

  • довідку з газового про відсутність у домоволодінні газового опалення.

Внутрішньо переміщеним особам, які проживають у старостинських округах, для реєстрації звертатися до старости відповідного старостинського округу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває забезпечення населення продуктами та речами першої потреби. За тиждень з 28 по 31 серпня Обласний гуманітарний штаб передав до Куп'янського району 13,7 тонни харчових продуктів, засобів гігієни та технічних засобів.  Жителям Красноградської, Донецької, Олексіївської, Нововодолазької, Богодухівської та Зміївської громад було спрямовано 7500 продовольчих наборів. На потреби Чкаловської громади відвантажено 3800 дощок і понад 3 тонни солі.

Крім цього, волонтерам ГО “Дія” та БФ “Безпечне небо” відвантажили майже 11 тисяч літрів питної води для подальшої передачі населенню.



Дмитрий

11 вересня 2023, 12:08

Скажите пожалуйста какую помощь Вы оказываете инвалидам 2й группы?,и малообеспеченным лицам.

Дмитрий

11 вересня 2023, 12:06

Я Шумаков Дмитрий прошу Вас оказать мне помощь,я инвалид 2й группы, заболевания Эпилепсия,с рождения,я живу на одну минимальную пенсию, которой нехватает не на лечение ни на лекарство,не на оплату коммунальных услуг, прошу Вас оказать мне помощь продуктами питания и средствами гигиены.

Юлія

6 вересня 2023, 13:13

Якщо даєте то давайте всім пенсійного віку особам, якщо вони і не ВПЛ, а матерям багатодітним?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися