На Харківщині завтра почнуть видавати безплатні гарячі обіди

Жителів громади просять взяти із собою посуд для перших та других страв

У четвер, 7 вересня у м. Мерефа розпочнеться видача безплатних гарячих обідів. Продовольчу допомогу видаватимуть щодня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

Видача гарячих обідів буде здійснюватися з 12:00 - 13:00 за ініціативи та допомоги волонтерської організації "До України з любов‘ю".

Отримати безплатні гарячі обіди можна за адресою: м. Мерефа, вул. Довженка Олександра 2, біля їдальні КЗДО “Мереф’янський ясла-садочок №1”.

“Візьміть із собою посуд для перших та других страв. Запрошуємо кожного!”, - звернулися у громаді до мешканців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Краснокутській громаді почали реєструвати громадян на отримання твердого палива (вугілля). 

“Якщо ви мешкаєте в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники і маєте довідку внутрішньо переміщеної особи, а ваш будинок не обладнаний газовим опаленням, ви можете отримати вказану допомогу”, - пояснили у селищній раді. Реєстрація триватиме з 5 по 20 вересня 2023 року у приміщенні Краснокутської селищної ради, 2 поверх, каб. 35.

З собою мати оригінали документів: паспорт громадянина України; ідентифікаційний код; довідку ВПО; довідку з газового про відсутність у домоволодінні газового опалення. Внутрішньо переміщеним особам, які проживають у старостинських округах, для реєстрації звертатися до старости відповідного старостинського округу.

Детальніше про умови отримання допомоги можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися