На Харківщині відновлюють важливу послугу з оформлення документів: куди звертатися

Мобільний сервісний центр МВС буде вести прийом громадян, які попередньо зареєструвалися

У Старосалтівській громаді почне працювати мобільний сервісний центр МВС. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

Сервісний центр буде обслуговувати громадян за адресою: смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, б.21, та надаватиме послуги з: 

  • відновлення та обміну посвідчення водія,

  • реєстрації та перереєстрації транспортних засобів,

  • відновлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Мобільний сервісний центр МВС буде вести прийом громадян, які попередньо зареєструвалися за посиланням або у ЦНАП Старосалтівської селищної ради.

Дата та час надання послуги буде повідомлено додатково.

Щоб отримати потрібну послугу, необхідно підготувати наступні документи: 

  • для відновлення посвідчення водія необхідні наступні документи - паспорт та ідентифікаційний код. Вартість становитиме (послуга + бланк посвідчення) орієнтовно 254,00 грн;

  • для відновлення свідоцтва про реєстрацію ТЗ необхідні паспорт, ідентифікаційний код, транспортний засіб. Вартість (послуга + бланк свідоцтва) – орієнтовно 605,00 грн,

  • для перереєстрації ТЗ на іншу особу необхідно звернутися теперішньому та майбутньому власнику та мати паспорти, ідентифікаційні коди, свідоцтво про реєстрацію ТЗ, транспортний засіб. Вартість становитиме (послуга + бланк свідоцтва + номерний знак) орієнтовно 731,00 грн.

“Якщо у Вас не має паспорту громадянина України, спочатку необхідно відновити його, а вже потім звернутися до сервісного центру МВС”, - пояснили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як харків'янам оформить пільги на оплату ЖКП.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися