У Харкові заборонять рух транспорту: деталі

Обмеження триватимуть 7 вересня

У Харкові через залізничний переїзд заборонять рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді уточнили, що буде заборонений рух транспорту через залізничний переїзд 786 км перегону Харків - Пасажирський парк - "Н" - Покотилівка, розташованого на вул. Некрасова, 2-а. Обмеження триватимуть 7 вересня з 10:00 до 16:30.

У Департаменті будівництва та шляхового господарства повідомили, що обмеження пов'язані з проведенням робіт з заміни дефектного асфальтного покриття проїжджої частини в межах парної колії та міжколій на залізничному переїзді (в районі залізничної платформи Липовий Гай).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині триває експлуатаційне утримання мостів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. У службі уточнили, що в роботі 4 штучні споруди, які ремонтують в межах експлуатаційного утримання. Підрядні організації приводять до ладу мости, які у зв‘язку з високою інтенсивністю руху необхідно підтримувати в належному експлуатаційному стані. Задля забезпечення безперебійного та безпечного проїзду спеціалісти виконують наступні роботи:

  • ремонт тротуарів,

  • заміна засобів огородження,

  • ремонт прогонових будов,

  • ремонт деформаційних швів.

Також тривають роботи з капітальної відбудови 17 зруйнованих мостів.

У службі нагадали, що загалом на Харківщині було зруйновано 27 штучних споруд, також було зведено 25 тимчасових переправ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися