На Харківщині реєструватимуть заявки на ремонт житла

Можна оформити заявку на деякі види робіт

Розпочинається прийом заявок для отримання допомоги у проведенні аварійно-ремонтних робіт від жителів Дергачів, які мають пошкоджені домоволодіння легкого та середнього ступеня (не зруйновані), але не мають можливості зареєструватися у державній програмі “єВідновлення”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

Відновлювальні ремонтні роботи охоплюватимуть: 

- заміну вікон;

-ремонт покрівлі пошкоджених (не зруйнованих) приватних домоволодінь.

Прийом заявок здійснюватиметься у відділі ЖКГ Дергачівської міської ради за адресою: м. Дергачі, пл. Перемоги, 2, кабінет №23 (з понеділка по п'ятницю, з 08:30 до 11:30). 

Для реєстрації з собою необхідно мати документ, що посвідчує особу (паспорт) та фотографії руйнувань вашого приватного домоволодіння в електронному вигляді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Краснокутській громаді почали реєструвати громадян на отримання твердого палива (вугілля). “Якщо ви мешкаєте в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники і маєте довідку внутрішньо переміщеної особи, а ваш будинок не обладнаний газовим опаленням, ви можете отримати вказану допомогу”, - пояснили у Краснокутській селищній раді. Реєстрація триватиме з 5 по 20 вересня 2023 року у приміщенні Краснокутської селищної ради, 2 поверх, каб. 35.

Внутрішньо переміщеним особам, які проживають у старостинських округах, для реєстрації звертатися до старости відповідного старостинського округу.

Детальніше про умови отримання допомоги читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися