Харків'янам показали, що робиться у деяких районах міста (ФОТО)

Працівники компідприємств ремонтують будинки, прибирають прибудинкові території та косять траву

У Харкові продовжують ремонтувати будинки та прибирати прибудинкові території. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Підрядна організація КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" у Немишлянському районі ремонтує та встановлює поштові скриньки, прочищає водостічні труби, приводить до ладу двері виходу на покрівлі та сходи вхідних груп.

Крім того, на пр. Героїв Харкова, б-рі Богдана Хмельницького, вул. Танкопія, вул. Рибалка, вул. Немишлянській та вул. Ферганській ремонтують спортивні майданчики.

У Холодногірському районі фахівці КП "Харківспецбуд" продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків. Зараз виконують роботи на вул. Полтавський Шлях, вул. Іллінській та ін.

У Слобідському районі працівники КП "Харківблагоустрій" щодня прибирають прибудинкові та безгоспні території, косять траву, фарбують лавки. Зокрема, прибрали сміття біля Комунального ринку.

Крім того, підрядні організації продовжують ремонтувати вхідні групи під'їздів. Наприклад, в одному з будинків на пр-т Героїв Сталінграда оновили облицювання фасаду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Немишлянському районі 153 працівники КП "Харківблагоустрій" приводили до ладу прибудинкові території.  Зокрема, комунальники  прибирали сміття, косили траву, подрібнювали гілки, доглядали за клумбами та висаджували багаторічні квіти. Роботи велися на вулицях Василя Мельникова, Танкопія,  Амосова, Харківських Дивізій та Олімпійській,  а також на пр-т Героїв Харкова та бул. Богдана  Хмельницького.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися