На Харківщині просять мешканців проголосувати за важливе питання

Голосування триватиме до 11 вересня

У Балаклійській громаді звернулися до жителів з проханням проголосувати за питання щодо встановлення Дошки Пам'яті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“У нашому місті планується встановлення Дошки Пам'яті, на якій буде відображено імена тих героїв-земляків, які віддали своє життя захищаючи нашу Україну від ворожого сусіда. Це буде символом вдячності і вічної пам'яті перед тими, хто відправився на фронт, несучи на своїх плечах важливу місію”, - пояснили у міській раді.

З метою врахування бажань і думок жителів міста, міська влада представила варіанти Дошок памʼяті, які можуть бути встановлені у парку на площі Ростовцева.

Проголосувати за варіант можна за посиланням

Голосування триватиме до 11 вересня. 

“Ваша участь і підтримка в цьому процесі мають велике значення”, - звернулися до жителів міста у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі проводять анонімне опитування жителів. В Ізюмській міській раді наголосили, що відповіді мешканців допоможуть зрозуміти характер життя в Ізюмі, виокремити основні проблеми, а також висвітлити погляди містян на перспективи розвитку міста. Це дозволить спрямувати зусилля влади на розв'язання актуальних питань, щоб створити краще майбутнє для Ізюма та України.

“Велика відбудова починається з маленьких проєкт. Кожен голос важливий і має бути почутим. Разом ми зможемо відродити Ізюм і зробити його містом, в якому хочеться жити, відпочивати, працювати, творити та надихатись!”, - звернулися до жителів у міській раді. 

Як пройти опитування, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися