На Харківщині змінили дату реєстрації на грошову допомогу

Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади, не будуть реєструватися

У Старосалтівській громаді змінили дату реєстрації на стабілізаційну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

"Шановні мешканці смт Старий Салтів, с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове, реєстрація на стабілізаційну допомогу запланована на 18 та 19 вересня переноситься на 21 вересня”, - повідомили у селищній раді. 

БФ Карітас буде проводити реєстрацію на стабілізаційну допомогу 21 вересня 2023 року за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21(Будинок культури). Зареєструватися можуть громадян, які підпадають під критерії, що наведені в нижче:

Звернутися по допомогу можуть тільки громадяни, які зареєстровані в Старосалтівській ТГ та ВПО (вищезазначених населених пунктів). Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади не будуть реєструватися. 

Щоб пройти реєстрацію, при собі потрібно обов'язково мати крім документів, зазначених на фото, довідки про доходи (ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Краснокутській громаді почали реєструвати громадян на отримання твердого палива (вугілля). “Якщо ви мешкаєте в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники та маєте довідку внутрішньо переміщеної особи, а ваш будинок не обладнаний газовим опаленням, ви можете отримати вказану допомогу”, - пояснили у селищній раді. Реєстрація триватиме з 5 по 20 вересня 2023 року у приміщенні Краснокутської селищної ради, 2 поверх, каб. 35.

Детальніше про реєстрацію на допомогу, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися