Де на Харківщині завтра видаватимуть продуктові набори

Один продуктовий набір видаватимуть сім'ям до трьох осіб

У понеділок, 11 вересня, у Зміївській громаді видаватимуть продуктові набори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради.

Продуктові набори видаватимуть БО "GEM" з 13.00 до 16.00.

Видаватимуть продукти з урахуванням: 

  • 1 продуктовий набір на домоволодіння до 3-х осіб,

  • 2 набори – для домоволодінь з 4-х і більше осіб.

Отримати продукти можна за адресою: м. Зміїв, Зміївський Будинок культури.

Для отримання гуманітарної допомоги необхідно надати паспорт, ідентифікаційні коди (свідоцтво про народження дітей) всіх мешканців, зареєстрованих за однією адресою.

Продуктову допомогу видаватимуть мешканцям:

  • вулиць: Весняна, Гайдарська, Кобзарівська, Поліська, Радужна, Ранкова, Садова буд №77-101, 72А-96, Свято-Троїцька (Піонера) до буд. №13, Чайковського, Яворницького (Челюскіна).

  • в'їздів: Свято-Троїцький (Піонера), Чайковського, Чумацький (Попова).

  • провулків: Бузковий, Лиманський, Мальовничий (Серьогіна), Парковий, Поліський, Скіфський (Комарова), Фортечний (Гагаріна), Хлібосольний (Чехова), Чумацький (Попова), Яворницького (Жуковського).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Старосалтівській громаді змінили дату реєстрації на стабілізаційну допомогу. "Шановні мешканці смт Старий Салтів, с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове, реєстрація на стабілізаційну допомогу запланована на 18 та 19 вересня переноситься на 21 вересня”, - повідомили у Старосалтівській селищній раді.  БФ Карітас буде проводити реєстрацію на стабілізаційну допомогу 21 вересня 2023 року за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21(Будинок культури). 




Дмитрий

15 вересня 2023, 02:53

Мне нужен продуктовый набор как инвалиду 2й группы

Дмитрий

15 вересня 2023, 02:53

Мне нужен продуктовый набор как инвалиду 2й группы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися