У Харківській області відключають світло: що відомо

Причина тимчасових відключень - проведення ремонтних робіт

У деяких населених пунктах Харківської області у понеділок, 11 вересня, тимчасово обмежили електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Наталинській громаді зазначили, що АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 11.09.2023 з 00:00 до 17:00 в с. Володимирівка, вул. Центральна та с. Лукашівка.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. 

Детальніше дізнатися про графіки та адреси відключення світла можна за посиланням

У Краснокутській селищній раді повідомили, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт можливе відключення електропостачання. Тимчасові обмеження електропостачання триватимуть з 09:00 до 17:00. Детальніше адреси відключення дивіться тут

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що 11.09.2023р. з 09-00 до 16-30 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицях: Дніпровська, Воронова Володимира, Березова; по провулку Яковлівський; тупик Лікарський.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Україні не вдалося повністю відновити всі енергопотужності, які постраждали від ворожих ударів ракетами та дронами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчука.  За його словами, минулого року метою ракетних ударів росіян були підстанції — об'єкти, які відповідають за передачу електроенергії, біля гідроелектростанцій, теплових електростанцій. Він зазначив, що ще під час атак було зрозуміло, що їх неможливо відремонтувати за літо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися