В одному з населених пунктів Харківщини виникли проблеми на дорозі: що відомо

При проїзді ділянки дороги можна пошкодити свій чи сторонній транспорт

У Балаклії спеціалісти виконують ремонт дорожнього покриття. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“Шановні власники автотранспорту, по вулиці Новоселівка продовжуються роботи зі струменевого ремонту швів дорожнього покриття”, - пояснили у міській раді. 

Власників автотранспорту попросили знижувати швидкість при проїзді даної ділянки дороги, щоб запобігти пошкодженню власного та стороннього транспорту щебенем, доки не затвердіє бітумополімерна емульсія. 

“Заздалегідь вдячні за розуміння та просимо вибачення за тимчасові незручності”, - звернулися до мешканців у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області розпочалися ремонтно-відновлювальні роботи ще на одному мосту, зруйнованому російськими окупантами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

У Службі розповіли, що інфраструктурна відбудова Харківської області триває. Роботи стартували на 18-й споруді, яку капітально відновлюють у місті. Міст було зруйновано ще наприкінці лютого 2022 року. "Відбудова мостів на ключових логістичних маршрутах вкрай важлива для обороноздатності країни. Стале транспортне сполучення відіграє значну роль у забезпеченні військових потреб та роботи гуманітарних коридорів. Тому з моменту деокупації Харківщини – не припиняємо працювати на інфраструктурних об'єктах", - наголосили у Службі та зазначили, що біля 25 зруйнованих мостів звели тимчасові переправи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися