Де у Харківській області завтра не буде світла та води

Постачання послуг тимчасово обмежать у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У вівторок, 12 вересня, у деяких громадах Харківської області тимчасово обмежать постачання води та електроенергії, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Дергачівській міській раді поінформували, що на центральному водогоні трапилася аварійна ситуація. У вівторок, 12 вересня, з 12:00 до 20:00 профільними службами проводитимуться відновлювальні роботи. Водопостачання буде відсутнє у зазначений час. “Просимо з розумінням поставитись до ситуації”, - звернулися у міській раді до жителів вулиці Суворова та провулку Корсіковського у Дергачах.

У Зміївській міській раді повідомили про тимчасове обмеження електропостачання 12 вересня. Обмеження вводять у зв'язку з виконанням планових ремонтних робіт. Світла не буде по деяких адресах з 09:00 до 16:00 та з 10:00 до 16:00. Ознайомиться детальніше з графіком відключень світла можна за посиланням

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світло відключатимуть 12 вересня з 09:00 до 17:00, з 09:00 до 12:00 та з 15:00 до 17:00. Детальний графік обмеження електропостачання дивіться тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Україні не вдалося повністю відновити всі енергопотужності, які постраждали від ворожих ударів ракетами та дронами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію експерта Інституту енергетичних стратегій Юрія Корольчука.

Скільки можуть тривати відключення електроенергії восени та зимою, та у яких областях можуть виникнути масштабні проблеми, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися