Один з харківських поїздів курсуватиме іншим маршрутом

Поїзд з Харкова курсуватиме до Івано-Франківська

“Укрзалізниця” змінює маршрут курсування низки поїздів у певні дати вересня, повідомляють "Коментарі. Харків".

Зміни вводяться у звʼязку з проведенням ремонтних робіт на дільниці Надвірна — Делятин. Роботи проводять для того, щоб зайти в сезон зимових перевезень з максимально можливими швидкостями. 

В “Укрзалізниці”, повідомили про зміну маршруту курсування поїзда №15/16 Харків — Ясіня. Він курсуватиме до Івано-Франківська 20 та 22 вересня та з Івано-Франківська до Харкова 21 та 23 вересня.

Також зміняться маршрути курсування поїздів із Запоріжжя, Києва, Одеси, Полтави.

“Просимо пасажирів враховувати ці зміни при плануванні своїх поїздок”, - звернулися до пасажирів в “Укрзалізниці”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 12 вересня, та середу, 13 вересня, збільшиться кількість автобусів на деяких спеціальних маршрутах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. З 12 вересня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті “Балаклія - Веселе - Вишневе”. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка. Також з 13 вересня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті “Балаклія - Залиман - Норцівка”. Автобусний рух буде здійснюватися щосереди. Проїзд за даним маршрутом є безплатним.

А у період з 11 по 14 вересня у Печенізькій громаді громадська організація “Грін-Ландія” продовжує надавати соціальні послуги жителям. Можна скористатися послугами соціального працівника, соціального таксі та психолога. Дізнатися про розклад руху безплатного таксі можна за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися