Що відбувається з постачанням води у Харкові

Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам

За минулий тиждень спеціалісти усунули 86 аварійних ситуацій на водоводах, упорядкували 84 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 28 водорозбірних колонок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

На підприємстві повідомили, що бригади щодня виконують відновлювальні та профілактичні заходи на міських трубопроводах. Ремонтні роботи проводять досвідчені спеціалісти, які забезпечені необхідною спецтехнікою та матеріалами. Все це дозволяє утримувати ситуацію із подачею води під контролем.

У неділю, 10 вересня, фахівці ліквідували 12 аварійних ситуацій на водоводах та відремонтували 9 оглядових колодязів. У понеділок, 11 вересня, 21 бригада ліквідовувала 14 пошкоджень.

Спеціалісти лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю щоденно контролюють якість води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

На компідприємстві звернулися до споживачів з проханням своєчасно сплачувати за комунальні послуги, і запевнили, що всі кошти виключно спрямовуються на виробничі потреби. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Лозівській громаді виникли проблеми з водою. Працівники КП “Харківводоканал” майже щодня усувають аварії на водогоні з Краснопавлівки. Втрати води досягають 50% та продовжують зростати. Мережі вичерпали свій ресурс.

Детальніше про розв'язання проблеми з постачанням води у громаді читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися