Продавати алкоголь заборонили ще в одній громаді Харківщини

Заборона на продаж алкоголю набирає чинності з 14 вересня 2023 року

В Куп'янській міській територіальній громаді заборонили реалізацію алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської міської ради. 

Відповідне розпорядження підписав начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін 8 вересня 2023 року.

Відповідно до документа, з метою забезпечення громадської безпеки та порядку на території Куп’янської міської територіальної громади було ухвалено заборону реалізації на території Куп’янської міської територіальної громади алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів України, та дезінфекційних засобів.

Заборона набирає чинності з 14 вересня 2023 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області перевіряють магазини та виявляють факти продажу товарів без акцизів. У Барвінківській територіальній громаді Харківської області поліцейські вилучили близько півтори тисячі пачок цигарок без марок акцизного збору на суму 70 тис. грн. Правоохоронці виявили та припинили нелегальну торгівлю підакцизними товарами співробітники відділення поліції №1 Ізюмського районного управління поліції. Перевірку торгового закладу у Барвінківській територіальній громаді правоохоронці провели 5 серпня. Вони вилучили близько 1500 пачок цигарок, що продавалися без марок акцизного збору.

Яке покарання передбачене за вчинення правопорушення, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися