Як у Харкові допомагають пенсіонерам та людям з інвалідністю (ФОТО)

З початку року в Основ’янському районі послугами терцентру скористалися понад 800 осіб

Територіальний центр Основ’янського району продовжує надавати особам похилого віку та людям з інвалідністю соціальну послугу з догляду вдома. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міській раді розповіли, що здебільшого соціальні робітники допомагають підопічним з:

  • прибиранням,

  • придбанням харчових продуктів, питної води та медикаментів. 

З початку року цією послугою скористалися 865 осіб, які загалом отримали понад 37,6 тис. послуг.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області надається систематична гуманітарна допомога жителям громад

З 4 по 8 вересня Обласний гуманітарний штаб відправив до Краснокутської, Дергачівської, Роганської, Липецької, Наталинської, Вільхівської, Старовірівської, Красноградської, Золочівської, Зачепилівської, Сахновщинської, Кегичівської, Біляївської громад харчові продукти. У громади доправили 4,3 тонни макаронів, одному з військових підрозділів та БФ "Ми тут поряд" надали 5,6 тонни вершкового масла. 

Також жителям Валківської, Роганської, Красноградської, Слобожанської, Біляївської, Балаклійської, Роганської, Слобожанської громад та ГО “Дія” передали 8478 продовольчих наборів, у Чкаловську, Балаклійську, Вовчанську громади передали 3 тонни харчових продуктів, а жителям Ізюмської направили 2,3 тонни засобів гігієни та одягу.

Крім цього, до Краснокутської та Циркунівської громад доправили 23400 дошок, а ГО “Дія” передали майже 3000 літрів питної води.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися